Ovenklare menu's
Voorgerechten
- Zalmcoctail : 5,00 € / pp
- Garnaalcoctail : 7,00 € / pp
- Krabcoctail : 5,00 € / pp
- Perzik met zalm : 5,00 € / pp
- Ardeense ham met meloen : 5,50 € / pp
- Noorse visschotel : 7,00 € / pp
Soepen
- Tomatenroomsoep met balletjes : 1,80 € / pp
- Waterkersroomsoep : 2,00 € / pp
- Bospaddenstoelensoep : 2,00 € / pp
- Aspergeroomsoep : 2,50 € / pp
Tussengerechten
- Koninginnenhapje : 5,00 € / pp
- Vispasteitje : 6,50 € / pp
- Zeetong op een bedje van prei : 7,50 € / pp
- Scampi's met garnaal julienne saus : 7,50 € / pp
Hoofdgerechten
- Kabeljauw met preisaus : 14,00 € / pp
- Normandische tongfilet : 14,00 € / pp
- Eend met druivensaus : 14,00 € / pp
- Varkenshaasje in roomsaus : 13,00 € / pp
- Kalkoentournedos met saus naar keuze : 13,00 € / pp
- Kipfilet met saus naar keuze : 13,00 € / pp
- Kalfsgebraad à la chef : 15,00 € / pp
- Wildstoofpotje met groentenkrans : 15,00 / pp
Nagerechten
- Chocomousse : 2,50 € / pp
- Rijstpap met fruit : 2,60 € / pp
- Javanais : 2,60 € / pp
- Tiramisu : 3,00 € / pp
- Fantasiebordje met 4 soorten gerechten : 5,00 € / pp
Bij de samenstelling van een menu zijn 3 soorten groenten,
saus en kroketten inbegrepen.
Supplementen
- Extra kroketten : 0,20 € / stuk
- Extra saus : 2,00 € / potje van 250 cl.
Min. 2 personen per gerecht.