Ovenklare menu's

Voorgerechten

  • Zalmcoctail : 5,00 € / pp
  • Garnaalcoctail : 7,00 € / pp
  • Krabcoctail : 5,00 € / pp
  • Perzik met zalm : 5,00 € / pp
  • Ardeense ham met meloen : 5,50 € / pp
  • Noorse visschotel : 7,00 € / pp
  • Tomaat mozarella : 6,50 € / pp

 

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes : 2,00 € / pp
  • Preiroomsoep : 2,50 € / pp
  • Bospaddenstoelensoep : 2,50 € / pp
  • Aspergeroomsoep : 2,50 € / pp

 

Tussengerechten

  • Koninginnenhapje (videe) : 5,50 € / pp
  • Vis videe : 7,00 € / pp
  • Zeetong op een bedje van prei met puree : 7,50 € / pp
  • Scampi's met garnaal julienne saus : 8,00 € / pp

 

Hoofdgerechten

  • Kabeljauw met preisaus : 15,00 € / pp
  • Normandische tongfilet : 15,00 € / pp
  • Eendfilet met druivensaus : 15,00 € / pp
  • Varkenshaasje in roomsaus : 14,00 € / pp
  • Kalkoentournedos met champignonsaus : 14,00 € / pp
  • Kipfilet met saus naar keuze : 14,00 € / pp
  • Kalfsfilet à la chef : 15,50 € / pp
  • Wildragout :  15,00 / pp

 

Nagerechten

  • Chocomousse : 2,50 € / pp
  • Rijstpap met fruit : 2,60 € / pp
  • Javanais : 2,60 € / pp
  • Tiramisu : 3,00 € / pp
  • Fantasiebordje met 4 soorten gerechten : 5,00 € / pp

Bij de samenstelling van een menu zijn 3 soorten groenten,

saus en een aardappelgerecht inbegrepen.

Supplementen

  • Extra kroketten : 0,30 € / stuk
  • Extra saus : 2,50 € / potje van 250 cl.

 

Min. 2 personen per gerecht.