Ovenklare menu's
Voorgerechten
- Zalmcoctail : 6,00 € / pp
- Garnaalcoctail : 8,00 € / pp
- Krabcoctail : 6,00 € / pp
- Perzik met zalm : 6,00 € / pp
- Ardeense ham met meloen : 6,50 € / pp
- Noorse visschotel : 10,00 € / pp
- Tomaat mozarella : 7,00 € / pp
Soepen
- Tomatenroomsoep met balletjes : 2,50 € / pp
- Preiroomsoep : 2,50 € / pp
- Bospaddenstoelensoep : 3,00 € / pp
- Aspergeroomsoep : 3,00 € / pp
Tussengerechten
- Koninginnenhapje (videe) : 6,00 € / pp
- Vis videe : 8,00 € / pp
- Zeetong op een bedje van prei met puree : 7,50 € / pp
- Scampi's met garnaal julienne saus : 8,00 € / pp
Hoofdgerechten
- Kabeljauw met preisaus : 15,00 € / pp
- Normandische tongfilet : 15,00 € / pp
- Eendfilet met druivensaus : 19,00 € / pp
- Varkenshaasje in roomsaus : 15,00 € / pp
- Kalkoentournedos met champignonsaus : 15,00 € / pp
- Kipfilet met saus naar keuze : 15,00 € / pp
- Wildstoofpotje met een groentenkrans: 15,00 / pp
Nagerechten
- Chocomousse : 3,00 € / pp
- Rijstpap met fruit : 3,00 € / pp
- Javanais : 3,00 € / pp
- Tiramisu : 3,50 € / pp
- Fantasiebordje met 4 soorten gerechten : 6,00 € / pp
Bij de samenstelling van een menu zijn 3 soorten groenten,
saus en een aardappelgerecht inbegrepen.
Supplementen
- Extra kroketten : 0,35 € / stuk
- Extra saus : 3,00 € / potje van 250 cl.
Min. 2 personen per gerecht.