Back to Top

nagerechten

Voor de desserten worden 2 stuks per persoon berekend. Het aantal dessert wordt verdeeld over de gekozen dessertjes. De prijzen worden berekend per persoon.

 

Sabayon met ijs en fruit                                                7,00 €
Sabayon met ijs                                                                  6,00 €
Chocomousse                                                                      2,50 €
Negresso                                                                      3,00 €
Ijs met vers fruit                                                            5,00 €
Dame blanche                                                                  4,50 €
Bavarois                                                                           3,00 €
Rijstpap met fruit                                                              3,00 €
Peren met ijs en chocoladesaus                                        6,00 €
Flensjes met ijs en chocoladesaus                                  6,50 €
Banana split                                                                     6,50 €
Tiramisu                                                                             3,00 €
Ijsstuk (pronkstuk)                                                          6,00 €
Gebak met koffie                                                           6,50 €
Vlaai met koffie                                                             6,50 €
Markies                                                                           3,50 €
Fantasiebord 4 soorten                                             5,00 €
Verse fruitsla                                                                      5,50 €
Profiteroles met chocoladesaus                                        4,50 €
Wiener appeltaart met ijs en slagroom                             7,00 €
   
Koffie                                   1,50 €
Koffie met versnapering                                                 4,00 €