Voor de desserten worden 2 stuks per persoon berekend. Het aantal dessert wordt verdeeld over de gekozen dessertjes. De prijzen worden berekend per persoon.
Sabayon met ijs en fruit | 8,00 € |
Sabayon met ijs | 7,00 € |
Chocomousse | 3,00 € |
Negresso | 3,50 € |
Ijs met vers fruit | 6,00 € |
Dame blanche | 5,00 € |
Bavarois | 3,50 € |
Rijstpap met fruit | 3,50 € |
Peren met ijs en chocoladesaus | 7,00 € |
Flensjes met ijs en chocoladesaus | 8,00 € |
Banana split | 7,00 € |
Tiramisu | 3,50 € |
Ijsstuk (pronkstuk) | 7,00 € |
Gebak met koffie | 10,00 € |
Vlaai met koffie | 8,00 € |
Markies | 3,50 € |
Fantasiebord 4 soorten | 6,00 € |
Verse fruitsla | 6,00 € |
Profiteroles met chocoladesaus | 5,00 € |
Wiener appeltaart met ijs en slagroom | 8,00 € |
Koffie | 1,50 € |
Koffie met versnapering | 5,00 € |
Prijslijst Nagerechten